Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

 2019202020212022
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton464,17481,20482,32459,06
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent4,214,214,224,24
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent3,453,433,413,40
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton136,41127,86123,44113,94
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton30,3628,6028,0425,69
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton80,9375,2771,5466,80
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton25,1223,9923,8621,44
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton28,9727,0924,1725,01
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton21,2919,5617,1518,66
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton7,687,447,026,36
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton2,612,692,062,21
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton1,42......
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton20,4620,4518,3618,07
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
 

Sparad sökning JO0609C1_2022
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation