Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

 2020202120222023
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton481,20482,32459,06361,32
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent4,214,224,244,26
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent3,433,413,403,45
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton127,86123,44113,94109,29
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton28,6028,0425,6924,73
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton75,2771,5466,8062,55
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton23,9923,8621,4422,01
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton27,0924,1725,0123,33
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton19,5617,1518,6617,53
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton7,447,026,365,79
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton2,692,062,212,35
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton........
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton20,4518,3618,0716,10
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2023

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
 

Sparad sökning JO0609C1_2023
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation