Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2024

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och År

 2021202220232024
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton482,32459,06361,32295,24
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent4,224,244,264,32
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent3,413,403,453,45
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton123,44113,94109,29102,55
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton28,0425,6924,7324,95
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton71,5466,8062,5556,27
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton23,8621,4422,0121,33
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton24,1725,0123,3320,39
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton17,1518,6617,5314,77
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton7,026,365,795,62
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton2,062,212,352,27
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton........
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton18,3618,0716,1013,97
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. År 2009-2024

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
 

Sparad sökning JO0609C1_2024
Oförändrad tabell

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation