Till toppen

Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och Månad

Tabell: Ekologisk mejeri- och äggproduktion. Månad 2018-2025

Resultat

































Hur vill du göra med din sparade sökning om tabellen uppdateras med nya tidsperioder?

Vilka rader ska visas?



Ekologisk mejeri- och äggproduktion efter Variabel och Månad

 2025M012025M02
Kvantitet invägd ekologisk mjölk, 1 000 ton25,2023,16
Genomsnittlig fetthalt på invägd ekologisk mjölk, procent4,444,42
Genomsnittlig proteinhalt på invägd ekologisk mjölk, procent3,463,44
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, 1 000 ton9,228,58
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt >2,0 %, 1 000 ton2,222,06
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt 1,0–2,0 %, 1 000 ton4,924,56
Produktion av ekologisk konsumtionsmjölk, fetthalt <1,0 %, 1 000 ton2,081,95
Produktion av ekologiska syrade produkter, 1 000 ton1,731,61
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt >2 %, 1 000 ton1,141,06
Produktion av ekologiska syrade produkter, fetthalt <2 %, 1 000 ton0,590,56
Produktion av ekologisk grädde, 1 000 ton0,200,18
Produktion av ekologisk ost, 1 000 ton....
Partihandelns invägning av ekologiska ägg, 1 000 ton....
Ekologisk mejeri- och äggproduktion. Månad 2018-2025

Fotnoter

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg.

För 2018 och 2019 redovisas produktionen av ekologisk konsumtionsmjölk, syrade produkter och grädde som '..' då vi anser att uppgifterna är för osäkra för att publicera.
 

Sparad sökning JO0609C2_2025
Fast starttid 84 och alla efterkommande tidsperioder

Obs:

Källa: Jordbruksverket - mejeriproduktion, Svenska Ägg - Partihandelns invägning av ägg.

För 2018 och 2019 redovisas produktionen av ekologisk konsumtionsmjölk, syrade produkter och grädde som '..' då vi anser att uppgifterna är för osäkra för att publicera.
Skicka (POST) följande JSON fråga till nedanstående URL för att nå denna tabell i Din applikation